Strandparasol

U gaat op vakantie of een weekendje weg, maar u heeft nog niet alle spullen die u nodig heeft. De één vindt het dan leuk om uitgebreid te winkelen om op zoek te gaan de benodigde kampeerartikelen, maar de ander heeft er een stuk minder zin in. Het kan namelijk aardig wat tijd en moeite kosten. Een online kampeerwinkel zoals die van Herca is dan een goede oplossing. Hier heeft u een duidelijk overzicht van het aanbod. Alle kampeer artikelen staan gecategoriseerd en binnen een paar minuten kunt u uw bestelling al gemaakt hebben. Makkelijk en snel dus. De mensen die het wel leuk vinden om daadwerkelijk te winkelen kunnen ook langskomen in de kampeerwinkel in Enschede. Hier is ook een grote en moderne werkruimte waar u terecht kan voor reparaties en onderhoudsbeurten aan uw camper of caravan.

Strandparasol kopen

Als u op vakantie gaat, zal u hoogstwaarschijnlijk de zon opzoeken. En tijdens het kamperen is er niets lekkerder dan buiten in het zonnetje zitten bij de caravan of lekker op het strand. Echter, hoe fijn de zon ook is, kan een parasol goed van pas komen. De gevaren van de zon zijn ondertussen bij iedereen bekend. Het is dus belangrijk een goede parasol aan te schaffen. In de online campingwinkel van Herca zijn genoeg parasols te vinden. Zo zijn er strand-parasols met een knikfunctie. Deze kunt u dan zo instellen dat ze in de juiste stand staan. Zo kunt u de parasol gewoon laten staan, ook als de zon draait. Er zijn ook parasols in het assortiment aanwezig met een alu coating. Deze extra laag aan de buitenkant van de parasol, zorgt voor UV-bescherming.

Ook ideaal is de stoelparasol. Deze past op elke camping- en tuinstoel. Geen gedoe en gesleep met grote zware parasols, maar gewoon een kleine parasol die altijd in de gewenste stand staat.

Strandparasol strandartikelen

Voor de parasols kunt u ook enige andere artikelen gebruiken. Onmisbaar is een parasolvoet of parasolgrondboor om de parasol neer te kunnen zetten. Ook wilt u misschien ook in de avond buiten zitten, maar zit u liever niet in het donker. Een parasol-lamp is dan een goede oplossing. Deze lamp is op te laden en makkelijk op te hangen in uw parasol. Zo kunt u tot in de late uurtjes van het warme weer genieten. Al deze extra’s zijn ook in het aanbod van Herca aanwezig.

De parasols zijn uiteraard niet de enige strandartikelen die deze uitgebreide kampeerwinkel in het assortiment heeft. Een aantal strandartikelen die u hier kan bestellen zijn:
  • Strandmat
  • Koelbox
  • Strandstoel
  • Strandlaken
  • Strandtas
  • Sapkan
En nog veel meer.

Strandparasol

Zoals eerder gezegd kunt u ook bij Herca terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties. Maar ook voor het installeren van uw airco of fietsendrager kunt u bij de werkplaats van Herca langskomen. Er wordt aangeraden eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt te laten doen. Bij Herca kunt u kiezen tussen een kleine beurt en een grote beurt. Een kleine beurt houdt in dat de banden, gas, remmen, onderstel en de buiten verlichting gecontroleerd worden. Bij een grote beurt, krijgt de hele camper of caravan een controle.
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.