Tenttapijt grijs

Wanneer u van plan bent op een camping te staan, is het natuurlijk belangrijk om goed voorbereid te zijn. Of u nou een tent, een caravan of een camper meeneemt, de overige benodigdheden vindt u op de site van Herca. Dit is de kampeerwinkel voor al uw kampeerartikelen, tenten, caravanonderdelen, gasflessen, campingstoelen en meer. U kunt dit brede assortiment van Herca bekijken op site. Hier staat alles overzichtelijk op een rij en kunt u meteen dat wat u nodig heeft, bestellen. Ook kunt u langskomen in de winkel in Enschede. Hier is een grote werkplaats waar u terecht kan voor onderhoud, reparaties en schadeherstel. Ook montage en installaties is mogelijk bij Herca.

Tenttapijt grijs voortent

Wanneer u een echte kampeerder bent wilt u misschien het liefst met een tent op vakantie. Ook hiervoor moet u goed voorbereid zijn voordat u vertrekt. U wilt natuurlijk geen natte voeten krijgen wanneer u uw voortent in stapt. Een tenttapijt in uw voortent is een voorbeeld van iets wat zeker niet mag ontbreken in uw tent. Bij Herca heeft u een zeer brede keuze aan tenttapijten. Verschillende soorten, maten en merken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een ondergrondfolie of een ecodoek. Daarnaast kunt u ook een grondzeil met een opblaasbare rand bestellen in de online kampeerwinkel van Herca. Hiermee kan u voorkomen dat water uw tent in komt, wanneer het slecht weer is.

Tenttapijt grijs Starlon

Een voorbeeld van een top kwaliteit tenttapijt die Herca aanbiedt, is de Starlon. Dit tenttapijt is zowel geschikt voor toerkampeerders als voor de seizoenkampeerders. Het tenttapijt voor in uw voortent vormt zich naar elke ondergrond en is makkelijk op te bergen. U kunt het met gemak zo klein opvouwen dat het in elke camper of tent weer op te bergen is. Ook het schoonmaken van de Starlon is ontzettend gemakkelijk. Met slechts een vochtig doekje zijn alle wijn en koffievlekken zo verdwenen. Het tenttapijt is niet alleen schoon, maar ruikt ook altijd schoon. Dit komt door het open weefselstructuur van het tapijt. Deze structuur laat het voortenttapijt goed ademen waardoor vieze geurtjes voorkomen worden. Ook voelt het erg prettig om op te lopen met blote voeten. Tot slot is de Starlon beschikbaar in bijna elke afmeting en is die scherp geprijsd!

Tenttapijt grijs Herca

Kortom, als u een echte kampeer fan bent en binnenkort weer op vakantie gaat, moet u bij Herca wezen voor al uw belangrijkste bednodigdheden. Het hierbij ook gaan om een reparatie die op het laatste moment nog uitgevoerd moet worden. Of misschien wilt u dit jaar graag eindelijk die airco of fietsendrager laten installeren. Ook daarvoor kunt u terecht bij de ruime werkplaats van Herca te Enschede. Voor alle artikelen zoals slaapzakken, koelboxen, kampertafels, caravanaccessoires en meer kunt u ook een kijkje nemen op de site van Herca. Hier staat alles duidelijk in een overzicht en is binnen enkele muisklikken naar u onderweg. De gemiddelde levertijd bedraagt 7 dagen. Wacht dus niet langer en sla uw slag op de site voor de vakantie alweer voor de deur staat.
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.