123superwax
123 products superwax
0 Reviews | Review toevoegen

123 products superwax

Standaard levertijd

24 uur

€ 14,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Superwax van 123 Products is een waxbescherming die er voor zorgt dat het behandelde oppervlak 1-2 maanden wordt beschermd. Het kan zonder problemen over het hele oppervlak worden toegepast, zelfs op de ramen. Nabehandeling is niet nodig.

Was het oppervlak eerst af met bijvoorbeeld Clean shampoo van 123 Products. Superwax beschermt namelijk wel, maar reinigt het oppervlak niet.

De Superwax wordt eenvoudig met de tuinslang op de caravan of camper gezet. De ETU spuitkop is voorzien van een Gardena/Hozelock koppeling waarmee het spuitpistool simpel op de slang wordt geklikt. Het werkt enorm gemakkelijk; de straal is op het spuitstuk te regelen. Eerst het oppervlak afspuiten en nat maken, vervolgens het spuitpistool instellen op 'Open' en het oppervlak inspuiten met was. Daarna alleen nog even afspuiten en het oppervlak is beschermd tegen weersinvloeden.

Indien u al in het bezit bent van de Supersprayer dan kunt u daarna volstaan met het aanschaffen van de navulverpakking. Hier wordt de ETU sprayer niet bijgeleverd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.