EasuBlue Lite
Nieuw!!! Gasfles Easy BlueXL 9,5kg Lite
0 Reviews | Review toevoegen

Nieuw van Primagaz is deze EasyBlue XL gasfles. De grote broer van bekende blauwe EasyBlue fles van Primagaz. Priis is inkl. €35,00 staiegeld. Gasflessen worden niet verstuurd!!!

€ 64,35
Prijs per stuk

 

 En extra life. Losse vulling €32,00

Dit XL model bevat 10 kilo gas; tweemaal zoveel inhoud dan de kleinere versie. Het maakt deze EasyBlue XL tot een ideale gasvoorziening voor op een boot, camper of camping.

Lichtgewicht gasfles voor langdurig gebruik

Het grote formaat van deze EasyBlue XL gasfles is het eerst opvallende voordeel: de fles gaat hierdoor extra lang mee. Om gewicht te besparen is de fles gemaakt van lichtgewicht staal en zo compact mogelijk gehouden. Door dit formaat en de vernieuwde vorm van de handgreep past de gasfles ook makkelijker in een camper en/of disselbak. Net als alle andere Primgaz gasflessen is ook deze EasyBlue XL uitermate veilig in gebruik. De EasyBlue XL is heater- en winterbestendig en daarmee bruikbaar bij elke temperatuur.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.