Onze werkplaats is overgenomen door onze buurman EB Autobedrijf.Wij beschikken over een zeer ruime en moderne werkplaats voor onderhoud en reparatie aan uw caravan, camper, paardentrailer of aanhangwagen. Wij zorgen ervoor dat u onbezorgt op vakantie kunt gaan. U bent bij ons aan het juiste adres voor: 


onderhoudsbeurten
schadetaxaties - schadeherstel
montage movers
montage airco's
montage satelliet installaties 
montage fietsendragers
repareren van verende caravanvloeren
en overige reparatiesHerca adviseert om uw caravan om de 2 jaar een onderhoudsbeurt te geven en bij intensief gebruik elk jaar.

U kunt bij ons voor de volgende onderhoudsbeurten terecht:

Kleine beurt
hierbij worden de banden, gas, remmen, onderstel en de buiten verlichting gecontroleerd.

Grote beurt
Bij onze grote beurt word uw hele caravan gecontroleerd, van kastsluiting tot combi-rollo'sOok voor schadeherstel bent u bij Herca aan het juiste adres.
Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje.

Van krasjes en hagelschade tot vervanging van complete zijwanden en/of dakplaten.

Schade?
Neem dan eerst contact op met Herca. Wanneer u van ons een globale schatting van het schade bedrag heeft gekregen kunt u de schade melden bij uw verzekering.
Een schade expert zal dan bij ons langs komen om het definiteve schade bedrag vast te stellen. Wij zullen dan in overleg met u bepalen hoe en wanneer er gerepareerd gaat worden.

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, ongeacht de maatschappij verzorgen wij voor u de complete schade afhandeling

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.