Caravan accu

Herca is dé kampeerwinkel voor alle benodigdheden voor uw vakantie. Of u nou op vakantie gaat met een caravan, camper of tent alle bijbehorende kampeerartikelen zitten in het assortiment van Herca. Hier vind u slaapartikelen, strand-parasols, koelboxen, movers, accu’s en nog veel meer. Dit brede assortiment is te bekijken op de site. Hier kunt u binnen slechts een paar minuten al uw benodigde kampeerartikelen bestellen. U heeft het dan binnen enkele dagen in huis. De levertijd kan verschillen van 24 uur tot 7 dagen. Als u toch al in de buurt bent heeft u ook de mogelijkheid om langs te komen in de winkel in Enschede. Bij deze winkel een ruime en moderne werkplaats aanwezig waar u terecht kan voor onderhoud, reparaties en installaties. Of te wel, alles wat u nodig heeft voor een goed voorbereide vakantie, vindt u hier bij Herca.

Caravan accu onderhoud

Zoals net gezegd is de werkplaats van Herca er ook voor het onderhoud van uw caravan of camper. Onderhoud is namelijk erg belangrijk. Het advies is dan ook om één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Als u uw caravan of camper intensief gebruikt, kan het zelfs noodzakelijk zijn om jaarlijks langs te komen voor onderhoud.

Als u dan bij de werkplaats bent voor een onderhoudsbeurt kunt u kiezen uit twee soorten. Namelijk de kleine onderhoudsbeurt en de grote onderhoudsbeurt. De kleine onderhoudsbeurt houdt in dat er naar de banden, remmen, gas, het onderstel en de buitenverlichting gekeken wordt. Bij de grote beurt wordt uw hele camper of caravan gecontroleerd. Ook kunt u het installeren van bijvoorbeeld een accu of een airco aan Herca overlaten. Wanneer u schade heeft of onderdelen wilt laten vervangen, bent u bij Herca nog steeds aan het juiste adres. Kortom, u kunt met vrijwel alles bij Herca terecht.
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.