Strandparasol

U gaat op vakantie of een weekendje weg, maar u heeft nog niet alle spullen die u nodig heeft. De één vindt het dan leuk om uitgebreid te winkelen om op zoek te gaan de benodigde kampeerartikelen, maar de ander heeft er een stuk minder zin in. Het kan namelijk aardig wat tijd en moeite kosten. Een online kampeerwinkel zoals die van Herca is dan een goede oplossing. Hier heeft u een duidelijk overzicht van het aanbod. Alle kampeer artikelen staan gecategoriseerd en binnen een paar minuten kunt u uw bestelling al gemaakt hebben. Makkelijk en snel dus. De mensen die het wel leuk vinden om daadwerkelijk te winkelen kunnen ook langskomen in de kampeerwinkel in Enschede. Hier is ook een grote en moderne werkruimte waar u terecht kan voor reparaties en onderhoudsbeurten aan uw camper of caravan.

Strandparasol kopen

Als u op vakantie gaat, zal u hoogstwaarschijnlijk de zon opzoeken. En tijdens het kamperen is er niets lekkerder dan buiten in het zonnetje zitten bij de caravan of lekker op het strand. Echter, hoe fijn de zon ook is, kan een parasol goed van pas komen. De gevaren van de zon zijn ondertussen bij iedereen bekend. Het is dus belangrijk een goede parasol aan te schaffen. In de online campingwinkel van Herca zijn genoeg parasols te vinden. Zo zijn er strand-parasols met een knikfunctie. Deze kunt u dan zo instellen dat ze in de juiste stand staan. Zo kunt u de parasol gewoon laten staan, ook als de zon draait. Er zijn ook parasols in het assortiment aanwezig met een alu coating. Deze extra laag aan de buitenkant van de parasol, zorgt voor UV-bescherming.

Ook ideaal is de stoelparasol. Deze past op elke camping- en tuinstoel. Geen gedoe en gesleep met grote zware parasols, maar gewoon een kleine parasol die altijd in de gewenste stand staat.
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.